Lukupaketti: Uusi koirapuisto ja monipuolinen ulkoilualue rakennetaan lähivuosina, kurkkaa Kotirantojen matkailuautoon, näin syntyy Uplakersin taitoluistelijoiden kevätnäytös…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Kauan kaivatun virkistysalueen suunnitelmat ovat nytkähtäneet eteenpäin. Tulevien vuosien saatossa Ylöjärvelle rakennetaan monipuolinen ulkoilupaikka, jonka kustannukset hipovat miljoonaa euroa.

Suositun ylöjärveläisen ulkoilureitin kupeeseen suunnitellaan koirapuistoa ja jättimäistä ulkoilualuetta – Tulossa myös kuntoportaat ja uudet hiihtoladut?

 

Väylävirasto suunnittelee kaksoisraiteen rakentamista Tampereen Lielahden ja Ylöjärven Lakialan väliselle rataosuudelle. Ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta pidetään yleisötilaisuus ensi viikon torstaina Ylöjärvellä.

Yleisötilaisuus: Lielahden ja Lakialan välistä kaksoisraidehanketta esitellään Ylöjärvellä

 

Tutut ylöjärveläiset Jaana ja Mika Kotiranta investoivat 85 000 euron matkailuautoon, joka on kuin viihtyisä ja hyvin varusteltu kompakti yksiö mutta kumipyörien päällä. He esittelivät menopelinsä Ylöjärven Uutisille.

Mika Kotiranta esittelee videolla 85 000 euron matkailuautonsa, joka on varusteltu kaikilla herkuilla – Auto vie Kotirantoja sekä Euroopan pikkukyliin että kotimaan golfkentille

 

K&R Autosiivous on yhtä kuin Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalla ensimmäistä vuotta opiskelevat Casimir Kalteinen, 16, ja Frans Rintamäki, 16.

Autoputseja koulupäivän jälkeen: K&R Autosiivous kasvoi 4H-yrityksestä osakeyhtiöksi

 

Vierailimme Vuorentaustan yläkoulun uudessa laajennusosassa, jota on rakennettu Tornitiellä  elokuusta 2023 saakka. Kun laajennus valmistuu, siirtyvät sinne väistöön Vuorentaustan yläkoululaiset vanhan koulun saneerauksen ajaksi.

Vuorentaustan yläkoulun laajennusosa valmistuu vuoden lopulla – Vierailimme uudessa rakennuksessa, joka saavutti juuri harjakorkeuden

 

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi ylöjärveläismiehen sakkoihin erikoisesta asiasta – lumien linkoamisesta naapurin tontille.

Lumenluonti naapurin tontille ei kannattanut – Ylöjärveläismies tuomittiin sakkoihin

 

Ylöjärven Uplakersin taitoluisteluväelle harjoitusten ja kilpailujen täyttämän, pitkän talvikauden päättäminen kevätnäytökseen on monella tapaa tärkeä ja voimaa antava tapahtuma.

Uplakersin taitoluisteluväen kevätnäytös on yksi vuoden kohokohdista – Kolmevuotiaana luistelun aloittanut Ella Pietiläinen on jo todellinen näytöskonkari

 

Minna Sorsa on valittu 40:nneksi Fröökynäksi. Hän kuvailee valintaa sydäntä lämmittäväksi ja koskettavaksi kunnianosoitukseksi.

Räikän Fröökynä Minna Sorsa: Osallisuus tuo mielenterveyttä