Pirha ottaa 15–17-vuotiaita nuoria palkalliseen kesäharjoitteluun – Paikkoja myös Ylöjärvellä ja valinnat tehdään arpomalla

Pirkanmaan hyvinvointialue hakee palkalliseen kesäharjoitteluun yli 200 nuorta. Edellytyksenä kesäharjoitteluun on 15 vuoden ikä. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla.

Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee olla 15-vuotias 3. kesäkuuta mennessä ja alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka.

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Ylöjärven ohella Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella ja Virroilla.

Harjoittelujaksot kestävät kaksi tai neljä viikkoa. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen ja palkka on 400 euroa sisältäen lomakorvauksen.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka on 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Harjoittelussa tehdään avustavaa työtä.

Hakuaika harjoitteluihin on 19.3.–1.4. Lisätietoa harjoittelupaikoista saa Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta.