Onko kesätyöpaikka vielä hakematta? Ylöjärven kaupunki tarjoaa nuorille puistotöitä, siivousta, lasten kanssa puuhailua päiväkodissa…

Ylöjärven kaupunki palkkaa tulevana kesänä yhteensä 67 ylöjärveläistä nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätyöhaku on käynnissä vielä 6.3. saakka.
Kaupungin kulttuuripalvelut palkkaa nuoria muun muassa museo-oppaiksi ja tapahtumatuotantoon. (arkistokuva)

Kaupungin kesätyöpaikkoja voivat hakea ylöjärveläiset nuoret, jotka ovat syntyneet vuosina 2008, 2007 ja 2006. Työjaksot sijoittuvat koulujen kesäloma-ajalle ja kestävät 2-6 viikkoa.

Haku kesätyöpaikkoihin tapahtuu Kuntarekry rekrytointiohjelman kautta, ja haku on käynnissä 6.3. saakka.

Lue myös: Yrittäjä tai yhdistys: palkkaa ylöjärveläisnuori kesätöihin – Kaupunki myöntää rahallista tukea

Tällaisiin tehtäviin palkataan

Tänä kesänä on tarjolla 67 kesätyöpaikkaa, joista liki puolet sijoittuu viher- ja ulkoilualueille. Tehtävässä nuoret hoitavat kaupungin puistoja, leikkikenttiä ja ulkoalueita muun muassa ruohoa leikkaamalla ja rikkaruohoja kitkemällä. Tehtävät sijoittuvat Ylöjärvelle ja Viljakkalaan.

Tarjolla on myös keittiötyön avustavia tehtäviä, joihin on ehtona hygieniapassi ja alan koulutuksen aloittaminen. Siivoustöihin on tarjolla 15 paikkaa.

Päiväkodin ryhmänavustajiksi haetaan seitsemää nuorta. Tehtävään sisältyy lasten kanssa pelailua ja leikkimistä.

Liikuntapalvelut etsii nuoria lasten uimakoulun vetäjäksi ja alakouluikäisten päivätoimintaan.

Kulttuurista kiinnostuneille nuorille on tarjolla yhteensä neljä kesätyöpaikkaa, jotka sisältävät kesätapahtumatuotantoa ja museo-oppaana toimimista.