Upeaa tulokaskautta pelaava Oiva Keskinen teki jatkosopimuksen Tapparan kanssa – ”Mahtavaa saada jatkaa”

Ylöjärveläishyökkääjä Oiva Keskinen pelaa Tampereen Tapparassa myös kaksi seuraavaa kautta. Keskisen jatkosopimus julkaistiin keskiviikkona Tappara-SaiPa-ottelun avauserässä.
Oiva Keskinen edusti Suomea nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa. (Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto)

Keskinen on pelannut Tapparassa kuluneella kaudella 42 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 5+16=21. Lisäksi Keskinen opn pelannut viisi Mestarien Liigan ottelua, joissa syntyi maali ja maalisyöttö. Parin viikon päästä 20 vuotta täyttävä Keskinen pelasi myös vuodenvaihteessa jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa seitsemän ottelua, joissa hän iski kaksi maalia ja alusti kolme täysosumaa.

Keskinen siirtyi Ylöjärveltä Tapparan alle 16-vuotiaiden joukkueeseen kauden 2019–2020 alla ja nousi Liigaan neljän Tapparan junioreissa pelatun kauden jälkeen. Viime kesänä Columbus Blue Jackets varasi Keskisen NHL:n varaustilaisuuden seitsemännellä kierroksella.

– Mahtavaa saada jatkaa Tapparassa! Olen nyt viisi vuotta pelannut Tapparassa ja nauttinut joka vuodesta. Pelaajana olen kehittynyt paljon ja sillä tiellä pyritään jatkamaan myös tulevilla kausilla, Keskinen kommentoi.

– Keskinen on lahjakas hyökkääjä, joka on kuluneella kaudella osoittanut kuuluvansa Liiga-joukkueeseen. Hän on ottanut kauden aikana isoja kehitysaskeleita ja näyttänyt päivittäisellä työnteollaan niin harjoituksissa kuin otteluissakin, että haluaa kehittyä sekä menestyä pelaajana ja osana joukkuetta. On hienoa, että saimme tehtyä jatkosopimuksen hänen kanssaan, Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa puolestaan sanoi.