Lukupaketti: Tältä näyttää pikavauhtia rakentuvassa Prismassa, Ylisen kuntoutuskeskus meni kaupaksi, Lamminpään latukahvila aukeaa…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Tälla viikolla kerroimme muun muassa 40 vuotta täyttävän Räikän avantosaunan kuulumisia. (Kuva: Sanna Hillberg)

Kahvilan pitämistä kutsumuksenaan pitävä Kaisa Heino on innoissaan uudesta aluevaltauksesta, kun hän avaa Latukaffila Villa Vinon palvelemaan hiihtokansaa Lamminpään majalle.

Kahvilayrittäjä Kaisa Heinolta eivät ideat lopu: Latukaffila Villa Vino avaa ovensa Lamminpään majalla

 

Ylöjärven S-marketin laajennus Prismaksi on edennyt tavoiteaikataulun mukaisesti. Torstaina vietettiin Prisman harjannostajaisia, joissa kuultiin useita puheenvuoroja ja kerrottiin tulevista suunnitelmista.

Prismassa harjannostajaiset: Kiinteistöön tulossa useita palveluntarjoajia, myös paikallisuus näkyy – Katso kuvat ja lue kommentit

 

Soppeenmäessä kerrostaloalueen asukkaat ja näiden vieraat kärsivät pysäköintiongelmista, koska Ylöjärven kaupunki on poistanut kadunvarsipysäköinnin mahdollisuuden.

Parkkipaikkakriisi kiristää soppeenmäkeläisten hampaita niin, että väki muuttaa pois – Kaupungilla on nostettu kädet pystyyn ongelman selättämiseksi: ”Kun ei voi parkkiruuduksi muuttua”

 

Ylisen kuntoutuskeskus on saatu vihdoin myytyä.

Pirhan riippakivenä ollut Ylisen kuntoutuskeskus meni vihdoin kaupaksi: Pirkanmaalainen yritys osti valtavan mutta ränsistyneen järvenrantakiinteistön alle puolella miljoonalla eurolla

 

Suuret muutostyöt ovat parhaillaan käynnissä Ylöjärven Tokmannilla, kun siihen integroidaan Villen Kaupalle kuuluneet tilat. Palvelutiskin säilyminen on askarruttanut asiakkaita.

Tokmanni tuplaa tilansa Elovainiolla – Tulossa myös nuorille suunnattu lifestylebrändi

 

Kahden tontin muodostama kiinteistö on ollut naapureiden ja lähiasukkaiden riesana Metsäkylässä jo toista vuosikymmentä. Nyt kiinteistön elämässä saattaa aueta uusi sivu, mikäli se saa uuden omistajan.

 Tulipaloista ja valtavasta jätemäärästään tunnettu kiinteistö myydään: ”Tonttien tilanne on ollut suuri rasite”

 

Tapparasta viime kesänä Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Waltteri Merelä avasi viime yönä maalihanansa jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Ylöjärveläislähtöinen Waltteri Merelä iski ensimmäisen NHL-maalinsa – ”Oli jo aikakin”

 

Talkoovoimin lämpiävä Räikän avantosauna on saavuttanut kunnioitettavan 40 vuoden iän. Vakikävijät tulevat saunomaan ja pulahtamaan avantoon vuosi toisensa jälkeen.

40-vuotiaan suosio vain kasvaa: Räikän avantosauna lämpiää talkoovoimin neljästi viikossa

 

S-marketin yhteydessä palveleva Ylöjärven Alko muuttaa tammikuun lopussa toiseen liiketilaan samassa kiinteistössä. Alko on Ylöjärvellä kiinni kaksi päivää.

Ylöjärven Alko muuttaa toiseen liiketilaan – Paikallisuus huomioon valikoiman suunnittelussa

 

Viidettä kertaa järjestettävä Loiste Ylöjärvi levittäytyy tuttuihin rakennuksiin ja niiden pihapiireihin tällä viikolla.

Valotaide valaisee taas tutut ylöjärveläisrakennukset – Opastetut kierrokset viikonloppuna

 

Tampereen seudun työväenopisto tuo kevään uutuutena tarjontaansa Ylöjärvelle ilmaisia työpajoja.

Oletko halunnut kokeilla keramiikkaa tai makrameepunontaa? Ylöjärvellä järjestetään ilmaisia työpajoja viitenä torstaina

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?