Haku Pirkanmaan hyvinvointialueen kesätöihin on auki – tarjolla lähes 2 000 kesätyöpaikkaa

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa ensi kesänä lähes 2 000 kesätyöpaikkaa eri puolilla Pirkanmaata.

Tiistaina alkaneessa haussa kesätyöpaikkoja on tarjolla sekä opiskelijoille että ammattiin jo valmistuneille.

Hyvinvointialueelle haetaan eri alojen ammattilaisia kesäsijaisuuksiin esimerkiksi kampus- ja lähisairaaloihin, ikäihmisten ja vammaisten asumispalveluihin, kotihoitoon, kotisairaalaan, psykiatrialle, mielenterveys- ja päihdetyöhön, vastaanottopalveluihin, tukipalveluihin, kuvantamiseen, pelastuslaitokselle ja sosiaalityön eri tehtäviin.

Kesäsijaisiksi haetaan sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä, ensihoitajia, hoiva-avustajia, kotipalvelutyöntekijöitä, röntgenhoitajia, osastonsihteereitä, palvelusihteereitä, sosiaalityöntekijöitä, asiakasohjaajia, palveluohjaajia, ohjaajia, sairaala- ja laitoshuoltajia, välinehuoltajia, vaatehuollon palveluvastaavia, palveluneuvojia, lääketyöntekijöitä, farmaseutteja, jalkaterapeuttia, palotarkastajaa ja huoltoasentajaa.

Pirhan kesätyöpaikat ovat haettavissa Kuntarekry-palvelussa 4. helmikuuta saakka.