Ryhdin hiihtäjille kolme kolmossijaa Pyhäjärveltä

Vuoden 2023 viimeisenä viikonloppuna Ryhdin Emmi Henriksson ja Elsa Torvinen sivakoivat Honkavuoren hiihdoissa Pyhäjärvellä.

FIS-kisassa matkana oli 10 kilometriä – lauantaina perinteisellä ja sunnuntaina vapaalla hiihtotavalla.

Emmi Henriksson rutisti 20-vuotiaiden kympin 32.27,9 minuutissa eli kisan kolmanneksi kovinta vauhtia. Sarjan voitti Nora Kytäjä SkiTeam 105:stä tuloksella 31.20,3.

Naisten yleisessä sarjassa Elsa Torvinen kiersi pertsan kympin 31.30,6 minuutissa sijoittuen kolmanneksi. Pohti SkiTeamin Oona Kettunen voitti kisan ajalla 31.08,3.

Myös sunnuntaina vapaalla hiihtotyylillä Elsa Torvinen piti kolmanneksi kovinta kyytiä ajalla 28.24,2 naisten yleisen sarjan kympillä. Päivän voittaja oli Jasmin Kähärä Vuokatti Ski Team Kainuusta ajalla 27.30,5.

Sotkan hiihdoissa Kauhajoella Ryhdin Eino Kärkimaa hiihti 18-vuotiaiden 8,4 kilometrillä viidenneksi. Vapaalla hiihtotyylillä kisattu reitti taittui 22.27,3 minuutissa. Sarjan voitti Matias Hietamäki Seinäjoen Hiihtoseurasta ajalla 20.58,7.

Krista Cupin osakilpailu Kangasalla jouduttiin perumaan uudenvuodenaattona pakkasen vuoksi. Vuoden viimeisenä päivänä Ylläksen yläkolmosella järjestettiin tänäkin vuonna suklaahiihdot, jossa ryhtiläiset ja Ryhdin ystävät pääsivät hiihtämään hyvän mielen kutsukisassa.