Kova pakkanen peruu vuoden ensimmäiset ravit Teivossa

Teivon ravivuoden 2024 ensimmäiset ravit on päätetty perua ennustettujen kovien pakkasten takia. Ravit oli määrä juosta tiistaina.

Päätös ravien perumisesta tehtiin sunnuntaina päivittyneiden sääennusteiden jälkeen yhdessä ravien järjestäjien edustajien sekä Suomen Hippoksen kanssa. Ravijärjestäjistä päätöstä olivat tekemässä toimitusjohtaja, ravien valvoja ja kilpailueläinlääkäri.

Raveissa suositeltava pakkasraja kilpailujen peruuttamiseksi on rannikolla 15-20 astetta ja sisämaassa 20-25 astetta. Lisäksi huomioidaan tuuliolosuhteiden ilmaa kylmentävä vaikutus.

Teivosta nyt peruuntuville raveille etsitään vuodelle 2024 korvaava ravipäivä yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa. Teivon ravivuosi käynnistyy pakkasperuutuksen vuoksi nyt tiistaina 9. tammikuuta kello 18 juostavilla raveilla.