Kysely autoilijoille: Kerro meille, mikä Soppeenmäen alueen pysäköinnissä ärsyttää ja hankaloittaa elämää

Ylöjärven Uutiset tekee juttua Soppeenmäen alueen pysäköinnistä ja sen haasteista. Kaikille avoimessa kyselyssä pääset kertomaan, mitkä asiat ovat autojen pysäköinnin kannalta huonosti Soppeenmäessä, ja miten tahtoisit niitä kehitettävän.
Kaavoitus, Mastontie, parkkipaikka, kerrostalo, oikea parkkipaikka, kuva: Iiria Lehtinen

Parkkitilaa on ollut aikanaan runsaasti esimerkiksi Erkontiellä. Nyt paikalla seisoo kaksi kerrostaloa.

Ylöjärven Uutisille on vinkkailtu syksyn aikana Soppeenmäen alati huononevasta pysäköintitilanteesta, jossa parkkipaikkoja ei yksinkertaisesti ole tarjolla. Tässä kyselyssä pääset kertomaan, mitkä asiat Soppeenmäen pysäköinnissä erityisesti ärsyttävät, ja miten niitä voisi parantaa.

Vastausta voidaan käyttää osana jatkojuttua.
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?