Teivon Ravikeskuksen hyväntekeväisyyskimppahevonen juoksee rahaa lastenklinikalle – 1 000 pääsee mukaan

Teivon Ravikeskuksen uusi hyväntekeväisyyskimppahevonen on orivarsa nimeltään Midas Match.

Varsasta myydään 1 000 osuutta ja osakkaaksi pääsee maksamalla 100 euron kertamaksun. Summalla katetaan hevosen ostohinta sekä kulut vuoden 2026 loppuun. Projektin lopussa hevosen varat jaetaan niin, että osakkaat saavat 50 prosenttia osakkaille ja 50 prosenttia menee Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Midas Match tekee hyvää juostessaan. (Kuva: Teivon Ravikeskus)

– Tämä on meille valtavan mieluisa yllätys. Olemme jo päässeet kehittämään pienille potilaille ja heidän perheilleen hevostoimintaa edellisen Teivon hevoskimpan kautta. Tämä uskomaton hevoskimppa paitsi tuo meille tärkeitä lahjoitusvaroja, myös tarjoaa potilaille kurkistusikkunan hevos- ja ravimaailmaan, Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi iloitsee.

– Tarjolla on ensisijaisesti elämyksiä ja hyvää mieltä. Hevosen omistaminen kimpassa on tapa kokea hevosen omistamisen riemua täysimittaisesti, mutta tässä kimpassa kulut ovat erityisen maltilliset. Tämä kimppa eroaa aiemmista niin sanotuista jättikimpoista siinä, että tässä kimpasta hevosenomistamista on myös mahdollista jatkaa määräajan jälkeen sääntöjen puitteissa hevosen kilpailumenestyshuomioiden, kimppaa vetävä Viena Kauppi Teivon Ravikeskuksesta kertoo.

2-vuotiaaksi vuoden vaihteessa kääntyvästä Midas Matchistä teivolaiset odottavat paljon. Varsan emän Captivationin ensimmäinen varsa, raviliigahevosena tunnettu Mascate Matchin voitti Suomen suurimman ikäluokkakilpailun Derbyn. Sen voittosumma on yli 700 000 euroa. Myös varsan isä Maharajah on huippuperiyttäjä, joka hallitsee isäoritilastoja Pohjoismaissa. Maharajah on nähty myös Teivossa, kun ori voitti UET Grand Prix’n vuonna 2009.

– Parasta, mitä voi saada, luonnehtii varsan sukua hevosen valmentaja Joni-Petteri Irri, jolla on valmennustalli sekä Teivossa että kotitilalla Sastamalassa. Midas Match asuu Irrin Teivon tallilla, jossa kimppalaisten on myös mahdollista päästä hevostaan tapaamaan.

Osuudet ovat myynnissä Teivon nettisivuilla.