Maksuttomat hoitotarvikkeet kannattaa tilata ennen joulun pakettiruuhkia, huomauttaa Pirha

Pitkäkestoisen sairauden hoitoon tai seurantaan tarkoitetut maksutta jaettavat hoitotarvikkeet kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen joulun pakettiruuhkia, tiedottaa Pirkanmaan hyvinvointialue.

Pirhan mukaan hoitotarviketilaus kannattaa tehdä jo marraskuussa, mikäli hoitotarvikkeet ovat loppumassa vuodenvaihteessa. Mikäli tarvikkeet taas riittävät pitkälle tammikuuhun, voi uudet tuotteet tilata tammikuun alussa. Hoitotarvikkeiden toimitus kestää tuotteesta riippuen 2–4 viikkoa.

Hoitotarvikkeet toimitetaan asiakkaan valitsemaan PostNordin noutopisteeseen. Pirha oheistaa, että ruuhkaisina aikoina tilaus kannattaa tehdä pakettiautomaatin sijaan PostNordin noutopisteeseen, jossa on asiakaspalvelija.

Mikäli noutopisteeksi valitaan pakettiautomaatti, kannattaa varautua siihen, että tilaus voidaan toimittaa johonkin toiseen automaattiin, jos valittu automaatti on täynnä. Ulkotiloissa sijaitseviin Lähibokseihin hoitotarvikkeita ei toimiteta jäätymisriskin vuoksi.

Maksutta jaettavat hoitotarvikkeet tilataan sähköisellä lomakkeella. Mikäli sähköisen lomakkeen käyttö ei onnistu, onnistuu tilaaminen soittamalla hoitotarvikepalveluun. Hoitotarvikkeiden sähköisen tilauslomakkeen ja puhelinnumerot löytyvät osoitteesta pirha.fi/hoitotarvikepalvelu.

Pirkanmaan hoitotarvikepalvelun puhelinpalvelu on poikkeuksellisesti kiinni keskiviikkona 29.11. ja 13.12.2023 sähköisten tilausten käsittelyn vuoksi. Juupajoen, Kihniön, Mänttä-Vilppulan, Parkanon, Ruoveden ja Virtain hoitotarvikepalvelun puhelinpalvelut ovat avoinna normaalisti näinä päivinä.

Lue myös: Maksuttomat hoitotarvikkeet tilataan jatkossa PostNordin kautta – Pirha ottaa käyttöön myös uuden hoitotarvikkeiden puhelinpalvelun