Kurun Vuoden yrittäjä -palkinto perinteikkäälle rakentajalle – Salmisen suvussa rakentaminen periytyy isältä pojalle

Salmisen suvussa on hankittu leipä rakentamalla 1800-luvulta lähtien. Isä Ari Salminen on viidennen palven rakentaja, ja Ville-poika on kuudennen palven rakentaja. Rakennuspalvelu A & V salminen Oy on Kurun Vuoden 2023 yrittäjä -palkinnon saaja.Kurun Vuoden 2023 yrittäjä -palkinnon pokkasivat Ari ja Ville Salminen. He sanovat, että rakentamisinto on siirtynyt suvussa jo kuuden polven ajan isältä pojalle. Ari-isä on viidennen polven ammattilainen, ja Ville-poika vaalii traditiota kuudennessa polvessa. Yrittäjäkaksikko odottaa, että Villen pojista tai tyttärestä tulee ammatillinen manttelinperijä. Rakennuspalvelu A & V Salminen sai viimelauantaisessa Kurun Yrittäjien juhlassa Vuoden yrittäjä 2023 -patsaan ja kunniakirjan. Ari ja Ville Salminen kertovat, että kattilakunnassa elettiin tasan neljä vuosikymmentä sitten vastaavanlaisissa tunnelmissa, sillä silloin Arin vaari ja Villen isoisoisä Willehard otti vastaan saman tunnustuksen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.