Pohjois-Kurussa kysytään asukkailta ikääntyvien palvelutarpeista ja -toiveista

Itä-Aureen JussiMatissa järjestetään asukasiltapäivä, jossa voi kertoa iän karttuessa esiintyvistä tarpeista ja toiveista.

Ensi viikon maanantaina 2. lokakuuta kello 12.30 järjestettävässä tilaisuudessa asukkaita on kuulemassa Ylöjärven kaupungin hyvinvointipäällikkö Suvi Saarinen.

Kaupungin hyvinvointipalvelut ovat kiinnostuneita kuulemaan pohjoiskurulaisten vanhusten ja ikääntyvien kuulumisia sekä palvelutoivomuksia. Samalla virkailijat antavat neuvoja hyvinvointipalvelujen nykyisestä saatavuudesta.

– Toivotaan, että moni tulisi paikan päälle, niin kaupunki näkisi Pohjois-Kurussa asuvien ikäihmisten kasvot ja määrän. Vanhin kyläläinen on tietääkseni 93-vuotias kotona asuva emäntä. Nuoremmatkin ikääntyvät ovat tietenkin tervetulleita mukaan, Anne-Maija Kivimäki Taistelijan talo -palveluyhdistyksestä sanoo.

Kivimäen mukaan tilaisuus on hyvä paikka kertoa myös toivomuksia siitä, mitä hyvää Pohjois-Kurun alueen vanhuksille toivotaan sotaveteraani Kaarlo Lehmusvuoren kurulaisten vanhusten hyväksi jättämästä isosta testamentista.