Oiva Keskinen iski upeassa liigadebyytissään Tapparan liigakauden avausmaalin

Ylöjärveläishyökkääjä Oiva Keskinen sai liigauralleen unelmastartin, kun Tappara kaatoi Liigan avauspelissään viime kauden finaalivastustajansa Lahden Pelicansin.

Tapparan kolmosketjun sentterinä pelannut Keskinen räjäytti Nokia Areenan kotiyleisön huutoon heti ensimmäisessä vaihdossaan ottelun kolmannella peliminuutilla. Keskinen karkasi yhdessä amerikkalaisen Nick Halloranin kanssa hyökkäykseen yhtä puolustajaa vastaan, ja Halloranin syöttö tavoitti takatolpalta Keskisen, joka naulasi kiekon verkkoon ohi Pelicans-veskari Jussi Olkinuoran.

Tappara voitti Pelicansin lopulta tylysti 4–0. Keskinen sai ensimmäisessä liigaottelussaan vastuuta 11,54 minuuttia. Hän pelasi kolmanneksi vähiten Tapparan hyökkääjistä, mutta peliaika on kuitenkin tulokkaalle varsin kunnioitettava. Ylöjärveläinen laukoi pelissä kahdesti kohti maalia ja sai tehotilastoon merkinnän +1, sekä tililleen tietysti voittomaalin.

Näillä esityksillä Keskiselle on varmasti luvassa lisää vastuuta Tapparan kivikovassa liigajoukkueessa.

Oiva Keskisen kiekkoura on kovassa nosteessa. Kesällä tuli NHL-varaus ja nyt hän on valtaamassa paikkaa Tapparan liigajoukkueesta. (Arkistokuva)