Markkinaväki täytti Kurun keskustan kadut – Katso kuvagalleria

Perinteiset Kurun markkinat huipensi tavalliseen tapaansa Kuru-viikon. Markkinakansa ja myyjät saivat nauttia hyvästä säästä, sillä sade yllätti vasta markkinoiden viimeisellä tunnilla.

Silmämääräisesti arvioituna Kurun markkinoilla oltiin ainakin lähellä kaikkien aikojen kävijäennätystä. Väkeä oli välillä niin paljon, että yleisömassan läpi kulkeminen otti paljon aikaa. Se ei kuitenkaan haitannut vaan ihmiset selvästi nauttivat kesäisestä markkinatunnelmasta.

Markkinoiden yhteydessä järjestettiin myös kesäkurulaisten kokous Kurun seuratalolla. Kokouksessa käytiin läpi Kesäkurulaisten neuvottelukunnan toimintakertomus ja valittiin uudet jäsenet tulevalle kaudelle. Lisäksi Ylöjärven kaupungin sivistysjohtaja Matti Hursti oli kesäkurulaisten kuultavana. Kokouksessa keskusteltiin kesäkurulaisten äänen kuulumisesta kaupungin suuntaan.

Kurun markkinoilla myös palkittiin perinteiseen tapaan Kurun Urhea Matti sekä Heloposki Henna. Tapahtumapäivän juontajana toimi vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen, joka ilahdutti markkinaväkeä myös lauluillaan.