Ylöjärveläisille yleisurheilijoille mitaleita European Masters Gameseistä

Monilajitapahtuma European Masters Games päättyi sunnuntaina Tampereella. Ylöjärveläisillä yleisurheilijoilla oli tuomisina naapurikaupungista kaiken värisiä mitaleita.
Teppo Syrjälä voitti kaksi juoksumatkaa EMG2023-kilpailuissa Tampereella. Kuva viime kesältä Aikuisurheilijoiden yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuista Tampereelta. (Kuva: SAUL Media)

Ylöjärveläiset yleisurheilijat olivat mitalikannassa, ja M45-sarjalainen Teppo Syrjälä urakoi peräti kaksi kultamitalia ja yhden hopean. 3 000 metrin esteiden voitto heltisi ajalla 10.29,77 ja 1 500 metrin kultamitali tuli ajalla 4.27,12. Kisojen päätöspäivänä sunnuntaina Syrjälä taisteli 5 000 metrin juoksun hopealle ajalla 16.28,84.

Lauantaina juostulla puolimaratonilla Jaakko Rouhiainen sijoittui M70-sarjassa kolmanneksi ajalla 1.54.09. Myös Sami Honkalan kaulaan pujotettiin puolimaratonin pronssimitali. Honkala osallistui  sarjaan M45 ja ylitti maaliviivan ajassa 1.21.33.