Perinteiselle Hilman lenkille pääsee sunnuntaina – Koko perheen liikuntatapahtumaan voi osallistua kävellen, juosten tai pyöräillen

Karhe-Seuran järjestämä jokavuotinen lenkkitapahtuma Posti-Hilman lenkki järjestetään jälleen tulevana sunnuntaina.

Hilman lenkki alkaa Karhen koululta sunnuntaina 16.7. kello 9.00 ja tapahtumaan voi ilmoittautua paikan päällä kello 8.30 alkaen. Osallistumismaksu on 7 euroa, joka sisältää juomapisteet tasaisin väliajoin matkan aikana sekä kahvi- ja leipätarjoilun maalissa.

Hilman lenkki on koko perheen liikuntatapahtuma, jossa lenkin voi suorittaa joko kävellen, juosten tai pyöräillen. Tapahtuman matkavaihtoehtoina ovat perinteiset 10, 15 ja 30 kilometriä. Lisäksi uutuutena on mukana myös noin 17 kilometrin lenkki, joka kiertää Karhejärven ympäri.

Posti-Hilman lenkki on jo vuonna 1977 alkunsa saanut liikuntatapahtuma. Lenkki perustuu postinkantaja Hilma Syrjän postireittiin, jonka hän kulki kävellen kolme kertaa viikossa.

Karhen ulkopuolelta saapuvien osallistujien kannattaa huomioida, että Karhentien silta on heinä-elokuussa remontissa ja autoliikenne Kuruntieltä Karhelle ohjataan Kyrönlahden kautta.