Jere Haavisto hallitsi motocrossin SM-avausta Tampereella

Kotimaisen motocrossin SM-kausi polkaistiin käyntiin Tampereen Kaanaassa. Ylöjärveläinen hallitseva MX1-luokan Suomen mestari Jere Haavisto jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi ja ajoi kahteen selvään erävoittoon.

Jere Haavisto karkasi muilta Kaanaassa. (Kuva: Xracing)

– Ajo ei ollut tänään helppoa, varsinkaan toisessa erässä ja rennon ajon löytäminen oli vaikeaa. Selkä meni heti erän alussa aivan jumiin. Selkä on kuitenkin mennyt nyt muutaman viikon aikana nopeasti paremmaksi ja alkanut kestämään ajamista paremmin ja paremmin. Nyt muutama viikko treeniä ja sitten ajetaan MXGP Latviassa, Jere Haavisto kommentoi päivää.

Haavisto suuntaa Siilinjärvelle kauden toiseen osakilpailuun sarjajohtajana, mutta seuraavana kilpailu hänellä, Lehtisellä sekä Kukkosella on siis Latvian MM-osakilpailun kahden viikon päästä.