Haavisto kaasutteli ylivoimaiseen voittoon Honkajoella – Selkä rajoitti vielä ajamista

Ylöjärveläinen KTM-kuljettaja Jere Haavisto palasi loukkaantumisen jälkeen kilparadoille ja ajoi selvään voittoon Honkajoella TOP250-luokan avauskilpailussa.
Muut eivät pysyneet Jere Haaviston vauhdissa Honkajoella. (Kuva: Xracing)

Mukana oli lähes koko Suomen parhaimmisto, sillä nyt oli loistava tilaisuus verrata vauhtiaan kilpakumppaneihin ennen seuraavana viikonloppuna ajettavaa SM-avausta. Ylöjärveläinen oli nopein aamun aika-ajossa sekä voitti molemmat kilpailuerät selvästi ennen Juuso Matikaista ja Emil Silanderia.

Toisessa erässä Haavisto oli ongelmissa ensimmäisessä kurvissa, mutta ajoi nopeasti muut kiinni ja nousi nopeasti jälleen johtoon. Tämän jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Vaikka Haavisto ei enää aivan täysillä ajanutkaan, oli ero kakkoseen ruutulipulla 20 sekuntia.

– Selkä rajoitti vielä ajamista jonkin verran, mutta ihan hyvät erät sain kuitenkin ajettua. Nyt yritetään saada selkää paremmaksi Tampereelle. Rata oli haastavassa kunnossa ja pattia oli paljon varsinkin toisessa erässä, Jere Haavisto kommentoi.

Seuraavaksi Haavisto on vauhdissa ensi viikonloppuna, kun motocrossin SM-sarja alkaa lauantaina Tampereen Kaanaan radalla.