Uplakersin ja Hokkarien yhteisjoukkue komeaan turnausvoittoon Vuokatissa

Ylöjärven Uplakersin ja Hämeenkyrön Hokkarien Vuonna 2009 syntyneiden pelaajien yhteisjoukkue osallistui kahdella joukkueella Vuokatti Cup U14 -nimeä kantaneeseen turnaukseen.

Turnaukseen osallistui muun muassa Liiga ja Mestis -joukkueiden junioriryhmiä Kuopion Kalpasta ja Rovaniemen Rokista.

Kuvassa: Maalivahdit: Julius Järvinen (vas.), Jarkko Haavisto. Kenttäpelaajat: Rasmus Leino (vas.), Eetu Piispa, Paavo Ylimäki, Hugo Koivula, Akseli Pihkoluoma, Juho Käkelä, Liinus Lehtokannas, Topias Leppänen, Samu Teuho, Lucas Wilska, Aaro Suomalainen, Mika Puro, Tuomas Vierula, Matias Rantanen ja Vilho Tomperi. Joukkuetta valmentaa Pasi Käkelä. (Kuva: @vitifilms)

AA-sarjassa joukkueita oli kaikkiaan 12 ja alkulohkot pelattiin kahdessa kuuden joukkueen lohkossa. UPL/Hokkarit eli lempinimeltään Hoklakers taisteli hienosti lohkonsa kakkoseksi, mutta joutui taipumaan pronssipelissä Haapajärven Kiilojen ja Nivala Cowboysin yhteisjoukkueelle maalein 3–0. Pronssitaistelun häviöstä huolimatta UPL/Hokkarit pelasi hieno turnauksen, joka jäi pelaajien mieleen.

Kovimmassa AAA-sarjassa UPL/Hokkarien taival kuuden joukkueen alkulohkossa lähti kangerrellen liikkeelle, kun kahdesta ensimmäisestä pelistä tuli niukat tappiot Varkauden Sawo Unitedille Kiimingin Kiekko-Pojille. Suunta kääntyi alkusarjan kolmannessa pelissä, jossa Hoklakers voitti Vuokatin Team Kainuun tiukassa 4–3 päättyneessä ottelussa.

Kun alkulohkon kahdessa viimeisessä pelissä UPL/Hokkarit piti oman maalin puhtaana voittaen Rovaniemen Kiekon 3–0 ja Kuopion KalPan 0–3, oli paikka finaalissa selvä.

Loppuottelussa vastaan tuli alkulohkossa jo kertaalleen UPL/Hokkarit kaatanut Kiimingin Kiekko-Pojat. Tasainen kamppailu päättyi UPL/Hokkareiden voittoon maalein 1–2 ja näin voittopokaali matkasi Pirkanmaalle.