Kaupunki jakaa yhdistyksille projektirahaa reilut 6 000 euroa – Veittijärven saunan avustamisesta päätetään erikseen

Ylöjärveläisyhdistysten on mahdollista hakea kaupungilta projektirahaa erilaisiin tapahtumiin ja hankkeisiin. Tänä vuonna rahaa on haettu kaupungilta yhteensä hieman yli 20 000 euroa, mutta rahaa jaetaan vain 6000 euroa.
niittotalkoot, kuva: Ylöjärven omakotiyhdistys
Projektirahaa myönnetään joka vuosi eri ylöjärveläisyhdistysten hankkeisiin hakemusten perusteella.

Projektitukea on haettu kaupungilta tänä vuonna 24:ään erilaiseen hankkeeseen, yhteensä 20 369 euroa. Kaupungin hyvinvointilautakunta päättää tuen saajat tämän viikon tiistain kokouksessaan, jossa tukia esitetään jaettavaksi yhteensä 6 000 euroa.

Tukisummat liikkuvat 200-500 euron välillä, ja niillä rahoitetaan muun muassa eri yhdistysten tapahtumia, kuten talkoita ja retkiä, sekä paikallista virkistystoimintaa.

Suurimmat, 500 euron avustussummat esitetään annettavaksi Karhe-seuralle ja Mannin Asukasyhdistykselle. Karhe-seura on hakenut avustusta kahteen retkeen ja yhteen tapahtumaan, Mannin Asukasyhdistys taas on hakenut avustusta Mannin kylätalon parannusprojektiin.

Projektituen hakuun osallistui myös Ylöjärven Avantouimarit ry, joka rakentaa parhaillaan uutta Veittijärven saunaa. Yhdistys haki saunan esteettömyysprojektiin kaupungilta yhteensä 50 000 euron summaa, jota hyvinvointilautakunta käsittelee kokouksessaan erikseen.

Lue myös:

Ylöjärven avantouimareilla on visio, joka tekisi Veittijärven saunasta koko kansan avantosaunan – Toteutus vaatisi kymmeniä tuhansia euroja

Mannin kyläläisten historiallinen kokoontumispaikka saneerattiin uuteen loistoonsa – Näin nimismiehen entisestä huvilasta tuli kyläläisten keskeinen ajanviettopaikka