Päiväkoti-ikäiset pääsevät palloilemaan, tanssimaan ja ponin kyytiin – Koko perheen vekaraolympialaiset järjestetään ensi viikolla

Ilmaiset vekaraolympialaiset järjestetään Ilves Areenalla keskiviikkona 19. huhtikuuta klo 18-20. Mukaan ovat tervetulleita päiväkoti-ikäiset lapset.
Ilves Areenan vekaraolympialaisissa lapset pääsevät osallistumaan erilaisiin toimintapisteisiin, joissa on esimerkiksi palloilua ja tanssia. (arkistokuva)

Ensi viikon keskiviikkona järjestettävässä tapahtumassa päiväkoti-ikäiset lapset pääsevät puuhailemaan erilaisissa toimintapisteissä, joita ovat järjestämässä paikalliset seurat, yhdistykset ja muut toimijat.

Toimintapisteillä lapset pääsevät muun muassa palloilemaan, tanssimaan, harjoittelemaan karatea, pelaamaan jättitwisteriä, rimagolffaamaan, kokeilemaan kananlennätystä ja vatsalautailemaan.

Toimintapisteiden lisäksi tapahtumassa on poniajelua, kasvomaalausta ja ruokarekka, josta voi ostaa burgeriannoksia. Paikalla on myös kaupungin soveltavan liikunnan ohjaaja, joka esittelee lasten erityisliikuntavälineitä.

Ilves Areena sijaitsee Elovainiolla osoitteessa Ulkoilijantie 3. Tapahtumaan on vapaa pääsy.