Ege Zulu veti Nuoria Somettaa -tapahtumaan ison yleisön – Katso laaja kuvagalleria tapahtumasta

Järjestyksessään neljäs Nuoria Somettaa -tapahtuma veti torstai-iltana Koulutuskeskus Valoon yli 500 nuorta. Ylöjärven lukion yrittäjyyslinja oli päävastuussa tapahtuman järjestelyistä.
Ege Zulu keräsi jättiyleisön Koulutuskeskus Valoon. (Kuva: Sanna Hillberg)

Ylöjärven Uutisten ja Pirmedioiden tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala, joka ohjasi yrittäjyyslinjan ensimmäistä vuosikurssia tapahtumajärjestelyissä, kertoi olevansa iloinen siitä, että näin iso joukko nuoria saatiin liikkeelle. Tällä kertaa tapahtuman osallistujat olivat hieman vanhempia, yläkoululaisista abiturientteihin, kuin aiempina vuosina, jolloin alakouluikäisiä on ollut enemmän mukana.

Ensimmäisenä esiintyi hyvinkääläinen Feenix, joka veti seitsemän biisin setin. Seuraavaksi Takatienpojat kertoivat tiktokkaamisesta, ja heidän jälkeensä lavalle rynnisti hyvinkääläisbändi Coodi. Illan ehdottomasti odotetuin esiintyjä oli helsinkiläisräppäri Ege Zulu, joka nostatti tunnelman aivan uusiin sfääreihin. Hänen keikkansa päättyi yhteiseen, vauhdikkaaseen hetkeen fanien keskellä lavalla.

Lue lisää: Nuoria Somettaa: Valossa lavalle nousee Ege Zulu

Nuoria Somettaa -tapahtuma saanut paljon tukijoita

Nuoria Somettaa ensi viikon torstaina – ”Ylöjärvellä on odotettavissa hyvää menoa”

Sketsivideoillaan hauskuuttava suosittu TikTok-kaksikko esiintyy torstaina Ylöjärvellä nuorten tapahtumassa

Kuvagalleriassa illan tunnelmia. (Kuvat: Sanna Hillberg)