Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa noin sadalle 15–17-vuotiaalle kesätöitä – paikkoja myös Ylöjärvellä

Pirkanmaan hyvinvointialue hakee palkalliseen kesäharjoitteluun noin sataa nuorta.

Edellytyksenä harjoitteluun hakeutumiselle on 15 vuoden ikä. Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee siis olla 15-vuotias 5. kesäkuuta mennessä ja alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla. Yksittäinen nuori voi tulla valituksi yhteen harjoittelujaksoon.

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Pirkanmaan hyvinvointialueella Ylöjärvellä, Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Valkeakoskella, Vesilahdella. Hakemuksessa nuori voi esittää toiveen, missä toimipisteessä tahtoisi työskennellä. Harjoittelujaksot kestävät kaksi tai neljä viikkoa

Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen ja palkka on 400 euroa sisältäen lomakorvauksen. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa harjoittelijan tulee olla 15–17-vuotias.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka on 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Harjoittelujaksot sijoittuvat aikavälille 5.6.–28.7. Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Lisätietoa harjoittelupaikoista löytyy Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta. Hakemus harjoitteluun tulee lähettää Kuntarekryn kautta viimeistään 2. huhtikuuta.

Pirkanmaan hyvinvointialue pyrkii valitsemaan kesäharjoittelijat harjoitteluihin viikkojen 16–17 aikana. Valinnoista ja harjoitteluihin liittyvistä käytännön asioista ilmoitetaan valituille suoraan sähköpostitse.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?