Kiireellisen hammashoidon ilta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksen puhelinnumero muuttuu Pirkanmaalla

Kiireellisen hammashoidon lta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksen puhelinnumero muuttuu Pirkanmaalla.

Pirkanmaan hyvinvointialue tiedottaa, että kiireellistä hammashoitoa iltaisin, viikonloppuisin tai pyhäpäivinä tarvitsevat voivat jatkossa soittaa Pirkanmaan yhteisen hammaslääkäripäivystyksen puhelinnumeroon 03 384 5335. Numero palvelee maanantaista perjantaihin kello 15–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–21.

Kiireelliseen hoitoon voi hakeutua, mikäli tila, vamma tai toimintakyvyn aleneminen edellyttämää välitöntä arviota ja hoitoa, jota ei voida siirtää ilman sairauden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Numerossa hoitaja arvioi hoidon tarpeen kiireellisyyden ja ohjaa tarvittaessa hoitoon hammaslääkäripäivystykseen, joka toimii Tampereella Tays Päivystys Acutan yhteydessä osoitteessa Ensitie 8.

Arkipäivisin kotipaikan hammashoitolassa

Arkipäivisin kiireellistä hammashoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan kotipaikan hammashoitolassa. Jos tarvitset kiireellistä hammashoitoa arkisin kello 8–15, ole yhteydessä kotipaikkasi hammashoitolan ajanvaraukseen.

Suun terveydenhuollon ajanvaraus ja neuvonta Ylöjärvellä puhelinnumerosta
03 384 5275
040 630 2699, Varatun ajan peruminen tekstiviestillä.

Varatun ajan voi perua sähköisen asioinnin kautta tai puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä.