Lukupaketti: Ylöjärveläiset valmisruuat voittivat arvostetun tv-kisan, Mikkolantien tyhjänä vuosia seisonut tila täyttyy, Shellin ympäristöluvasta äänestettiin taas…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Kerroimme tällä viikolla muun muassa Ylöjärven Shell, paremmin Metsäkylän Shellinä tunnetun huoltoaseman ympäristöluvan käsittelystä ympäristölautakunnassa. (Kuva: Jani Saarenpää)

Tero Sivulan luotsaaman Mattila Brosin savustetut BBQ- ja smokehouse-tyyppiset annosateriat vakuuttivat Suomalainen menestysresepti -kilpailun tuomariston ja se tiesi voittoa ylöjärveläissavustamolle MTV3:n suositussa sarjassa.

Suomalainen menestysresepti löytyi ylöjärveläiseltä Mattila Brosilta – ”Tästä on hyvä lähteä valloittamaan koko Suomea!”

 

Koppimönkijä syttyi tuleen keskiviikkona Kauppakeskus Elon Neste-kylmäaseman lähettyvillä. Ajoneuvo paloi käyttökelvottomaksi.

Lukijan video: Koppimönkijä paloi ilmiliekeissä Elon parkkipaikalla keskiviikkona

 

Ylöjärven Prisman rakentaminen alkaa helmikuussa. S-market on avoinna koko laajennushankkeen ajan.

Ylöjärven Prisman rakentaminen alkaa – Pysäköintihalliin 168 autopaikkaa

 

Ympäristölautakunta päätyi äänestämään tuoreessa kokouksessaan Metsäkylän Shellin ympäristöluvasta, jonka lautakunta hylkäsi viime syksynä. Päätös ympäristöluvan hylkäämisestä pysyi.

Päätös Metsäkylän Shellin ympäristöluvan hylkäämisestä pysyi: näin äänet jakautuivat ympäristölautakunnassa

 

Mikkolantie 7:ssä palveli 2000-luvulla suosittu Bar Rezzaaro, jonka jälkeen liikepaikalla oli tuulista. Vuonna 2019 Mallashovin jäljiltä valot tilassa sammuivat neljäksi vuodeksi. Nyt tiloissa aloittaa uusi toimija.

Kela seisotti Mikkolantien vanhoja baaritiloja vuosia tyhjillään, kunnes paikallinen yrittäjä kiinnostui niistä – Nyt liiketilassa aloittaa uusi toimija

 

Johtava rakennustarkastaja esitti viime viikolla ympäristölautakunnalle, että Karhen koulun purkulupa hylätään perusteettomana. Lautakunta oli eri mieltä.

Ympäristölautakunta haluaa edelleen Karhen koulun purkuun – Johtavan rakennustarkastajan esitys äänestettiin nurin

 

Sarita Silventoinen saattaa kaupassa käydessään ohimennen laittaa pari hyllyä järjestykseen. Hän on ammattijärjestäjä, joka auttaa kodin kaaoksen kesyttämisessä silloin kuin oma into tai voimat eivät riitä.

Kotihäpeästä ei kannata kärsiä – Ylöjärveläinen ammattijärjestäjä Sarita Silventoinen auttaa kesyttämään kaaoksen

 

Ylöjärven 4H-yhdistys tarjoaa jälleen tänä kesänä alaikäisille nuorille kesätyöpaikkoja. Tämän lisäksi nuoret voivat työllistyä myös lasten kerhojen vetäjinä tai 4H-yrittäjinä.

Myös 15-vuotias voi saada kesätyön: Ylöjärven 4H:n edustaja antaa vinkit hyvään työhakemukseen ja haastaa paikallisyrittäjät palkkaamaan ysiluokkalaisia kesätöihin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?