Jere Haavisto ajaa MM-sarjan kuninkuusluokkaa suomalaistiimissä – ”Olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta”

Ylöjärveläinen Jere Haavisto ajaa alkavalla kaudella MM-sarjan kovinta MXGP-sarjaa suomalaisessa KTM Silve Racing -tallissa.

KTM Nordicin virallisena kilpatiiminä toimiva Silve Racing ajoi jo viime kaudella muutaman MM-osakilpailun. Talli saavutti myös upeita tuloksia kotimaan radoilla voittaen muun muassa kaksi Suomen mestaruutta.

Silve Racingin tiimi on valmiina kauteen. Jere Haavisto (4.oik.) (Kuva: Tuomo Seppänen)

– Viime vuonna solmimme sopimuksen KTM Nordicin kanssa ja tämän yhteistyön myötä olemme ottaneet tiiminä kokonaisuudessaan ison askeleen eteenpäin, mikä näkyi viime vuonna myös hyvinä tuloksina. Nyt otetaan iso askel taas, kun siirrytään Jeren kanssa MM-sarjaan, Silve Racingin team manager Petteri Silvennoinen sanoo.

– Viime kausi oli tuloksellisesti sekä ajollisesti onnistunut ja olen tyytyväinen omaan sekä koko tiimin kehitykseen. Viime kauden kehityksen myötä lähtökohdat ovat erittäin hyvät tulevalle kaudelle, Jere Haavisto puolestaan kommentoi.

Hänen on tarkoitus aloittaa MM-sarja Sveitsin Frauenfeldistä ja ajaa Euroopan MM-osakilpailut.

– Olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta ja myös luottavainen, sillä kaikki on toiminut loistavasti tiimin kanssa kaikki nämä vuodet. MM-sarjan lisäksi tulen kilpailemaan Suomessa MX1-luokan SM-sarjassa. Tällä hetkellä olen Espanjassa treenaamassa ja testaamassa tulevaa kautta varten. Uudella pyörällä onkin jo tullut mukavasti tunteja alle ja pidän siitä jopa enemmän kuin viime vuoden mallista, Haavisto jatkaa.