Suosittu Tonttumetsän joulu ja myyjäiset pidetään Kurussa viikonloppuna – Mukana joulupukki ja joulumuori, valjakkokoirat, lampaita…

Suuren suosion aiempina vuosina kerännyt Tonttumetsän Joulu järjestetään Kurun Metsäoppilaitoksella taas tulevana lauantaina 26. marraskuuta klo 15-19. Luvassa on monenlaista toimintaa lapsiperheille sekä myyjäiset.
Tonttumetsän joulussa on monenlaista tekemistä lapsille sekä myyjäiset.

Tonttumetsä sijaitsee Kurun Metsäoppilaitoksen (Metsätie 1) Leijan alueella. Metsäkoulun ja Leijan välillä kulkee ”Kurun ratikka”, jonka kyytiin voi hypätä, jos puolen kilometrin matkan käveleminen ei huvita. Matka on valaistu tunnelmallisesti ulkotulin.

Tonttupolulla on monenlaista ihasteltavaa ja puuhasteltavaa eri toimipisteissä. Koko alue on valaistu tunnelmalliseksi jouluvaloin. Alueella voi myös ihastella Tonttumetsän lampaita.

Perheet pääsevät tapaamaan joulupukkia nuotion äärellä, ja lapset saavat pienen joulumuistamisen joulupukilta.

Leijan alueella on myös tarjolla lämmintä juotavaa sekä pientä syötävää. Kurun Kontioiden partiotonttujen kanssa on mahdollista paistaa makkaraa laavulla.

Mikäli lunta on tarpeeksi, pääsee tapahtumassa valjakkokoirien kyytiin.

Joulumyyjäiset järjestetään Metsäoppilaitoksen tiloissa. Myyntipaikat varattavissa minna.sarvijarvi@tampere.fi p. 0400 800 554. Paikkahinta 20e sisällä, ulkona omalla pöydällä 10e.

Myyjäisten lisäksi koululla on avoinna koko tapahtuman ajan Ravintola Silmun kahvio, jossa on myynnissä kahvituotteiden lisäksi myös joulupuuroa ja kiisseliä.

Myös Joulumuori on tavattavissa satuhetken merkeissä Metsäoppilaitoksella. Oppilaitoksen pihalla pääsee koiravaljakon kyytiin, mikäli lunta on riittävästi.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kuru-seura, Kurun Lehti, Tredu Metsätien toimipiste, Samoilijat, MLL, Kurun Kontiot, Kurun kappeliseurakunta, Kurun LC ja Kuru-neuvosto.

Yhteistyössä ovat mukana myös Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut, Kurun Hakelämpö, Sale Kuru, Kurun Vesiosuuskunta ja K-Market Kuru.

Kurun ratikka vie tapahtumaan perille.
Tonttumetsän Joulussa pääsee tapaamaan joulupukkia.