Nyt se on päätetty: Prisma-keskus tulee Ylöjärvelle

Ylöjärven kaupunginvaltuusto on päättänyt tuoreimmassa kokouksessaan hyväksyä Leijapuiston asemakaavan muutoksen, minkä seurauksena Prisma-keskus voidaan rakentaa S-marketin laajennuksena.
Nykyinen S-market (kuvassa ylhäällä) on kooltaan noin 3 500 neliötä. Sen laajennuosasta on suunniteltu 6 000 neliön kokoista, eli Prisma olisi kaiken kaikkiaan noin 9 500 neliön kokoinen. S-market olisi auki koko Prisman rakentamisen ajan. (Kuva: Jani Saarenpää)

Kaupunginvaltuusto antoi siunauksensa asemakaavamuutokselle ja Prisman rakentamiselle kokouksessaan, joka on tällä hetkellä käynnissä kaupungintalon valtuustosalissa. Kokousta voi seurata suorana täältä.

Kaava hyväksyttiin valtuustossa ilman muutosesityksiä. Mikäli kaupunginvaltuuston päätöksestä ei valiteta, voidaan Prisma-keskuksen rakentaminen aloittaa Leijapuistoon.

Pirkanmaan Osuuskauppa on kertonut olevansa valmiudessa aloittamaan rakennustyöt jo keväällä 2023. Prisma voi siis avata ovensa Ylöjärvellä jo parin vuoden sisällä.

Lue myös: Prisma-keskus voi viettää avajaisiaan kahden vuoden sisällä – Tällaisia palveluita jättimäiseen kauppakeskukseen tulee: ”Yksi, mitä on kysytty paljon”

Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä kertoi aiemmin Ylöjärven Uutisille, että Ylöjärven Prisma-keskus on kaikkiaan noin parinkymmenen miljoonan euron hanke.

Kauppakeskuksesta rakennetaan noin 9 500 neliömetrin kokoinen ja se toteutetaan laajennuksena nykyiseltä S-Marketilta. Koko Prisma-keskus tulee työllistämään reilusti yli sata henkeä.

Lue myös:

Tältä näyttää uusi Prisma! S-marketin laajennus muuttaa Kirkonseudun liikennöintiä ja pysäköintiä – luvassa uusi tie

”En puhuisi Prisman arkkitehtuurista: Prisman laatikko vain läjäytetään pellolle” – Kaikki eivät kannata Prisman tuloa Leijapuistoon