Repe ja Romu kiertävät tänään Ylöjärveä – mukana myös poistotekstiilien Riepu-keräys

Pirkanmaan Jätehuollon kuorma-autot Repe ja Romu ottavat tänään Ylöjärvellä kyytiin maksutta kodin jätteitä.

Kuormureiden kyytiin voi jättää kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet. Mukana kulkevaan Riepu-keräykseen voi puolestaan tuoda kodin poistotekstiilit.

Repe ottaa kyytiinsä maalit, liimat ja lakat, liuottimet ja ohenteet, kemikaalit (joissa on vaarallisen aineen merkki), jäteöljyt (kanisterissa), öljynsuodattimet, akut sekä loisteputket ja energiansäästölamput.

Romu ottaa kyytiinsä metalliset esineet ja taloustavarat, säilyketölkit, kiukaat, ruohonleikkurit, metalliputket ja -kalusteet, tyhjät tynnyrit, maatalouskoneet, koneenosat, moottorit (öljyt poistettuna), polkupyörät, televisiot, radiot, tietokoneet, jääkaapit, pakastimet, liedet, mikrot, pesukoneet, pölynimurit, kännykät, pienet sähkölaitteet sekä led-lamput.

Riepu-keräykseen voi tuoda tekstiilit, jotka ovat käyttökelvottomia, mutta kuivia, puhtaita ja hajuttomia. Tällaisia ovat esimerkiksi
paidat, housut, hameet ja takit, pyyhkeet, lakanat, verhot ja pöytäliinat. Poistotekstiilit voi pakata muovipussiin.
lopuksi pakkaa poistotekstiili muovipussiin

Repe ja Romu ovat tänään tiistaina Ylöjärvellä Metsäkylän koululla kello 16–16.30, Soppeenmäen K-supermarket Linkillä kello 17–17.30, Haavistolla Kyläsepän päiväkodilla kello 18–18.30 sekä Siivikkalassa Serlapuiston parkkipaikalla kello 19–19.30.