Lukijakysely: Miten sähkön kallistuminen vaikuttaa talouteesi?

Lukijakyselyssämme pääset vastaamaan, miten sähkölaskun kallistuminen vaikuttaa omassa taloudessasi ja aiheuttaako maksaminen hankaluuksia. Kysely on anonyymi ja sen vastauksia voidaan käyttää osana jatkojuttua.

Moni omakotitaloasukas painii tällä hetkellä huolien kanssa sähkölaskujen suuruuden takia. Kuluvana vuonna sähkön hinta on ollut historiaan nähden moninkertainen. Hintataso kiihtyy talvea kohti, ja hinnat nousevat eniten  niissä talouksissa, joissa päälämmityslähteenä on sähkö. (arkistokuva)

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Lue myös:

Omakotiliitto: Sähkölaskuja ei perintään – ”Monet sähköyhtiöt takovat tällä hetkellä jättimäisiä voittoja”

Yllättikö sähkölasku? – katso vinkit sähkönkulutuksen vähentämiseksi

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?