Jere Haavisto motocrossin Suomen mestari – Voitti kauden kaikki SM-osakilpailut

Jere Haavisto voitti päätösosakilpailun molemmat lähdöt ja hänet kruunattiin motocrossin kuninkuusluokan MX1 Suomen mestariksi.
Jere Haavisto ja Silve Racing tiimi tuulettavat Suomen mestaruutta Imatralla. (Kuva: Silve Racing KTM)

Silve Racing KTM:n Jere Haavisto kruunattiin sunnuntaina motocrossin kuninkuusluokan MX1 Suomen mestariksi Imatralla ajetussa kauden päätösosakilpailussa. Ylöjärveläinen matkasi Imatralle jo tukevassa pistejohdossa. Mestaruus oli selvä sen jälkeen kun Haavisto voitti ensimmäisen erän.

KTM-kuljettaja voitti vielä päivän toisenkin kilpailuerän ja voitti näin ollen kaikki kauden SM-osakilpailut sekä 12 ajetusta kilpailuerästä hän voitti 11 ja oli yhdessä toinen.

– Hyvältä tuntuu voittaa Suomen mestaruus ja en olisi ennen kauden alkua uskonut, että pystyn voittamaan kaikki osakilpailut. Tänäänkin ensimmäisen erän jälkeen päätä särki kovasti ja olin todella väsynyt. Ajattelinkin jo, että mitähän toisesta erästä tulee, mutta se meni onneksi kuitenkin hyvin. Suuri kiitos tiimille sekä kaikille yhteistyökumppaneille, tyytyväinen Haavisto kertoi kilpailun jälkeen.

– On ollut hieno kausi ja paljon on menty eteenpäin koko tiimin voimin. Nyt on aika tyhjä olo ja niin hullulta, kun se tuntuukin niin mielessä alkaa siintää jo pikkuhiljaa ensi kauden suunnitelmat. Tässä kohtaa haluan kiittää suuresti kaikkia tiimin jäseniä ja yhteistyökumppaneita hienosta kaudesta, mistä on vielä ajamatta joukkue SM- ja MM-kilpailut, tiimipäällikkö Petteri Silvennoinen kertoi.