Jutta Selin haki nostolavalta ylivoimaisen Suomen mestaruuden

Ylöjärveläinen Jutta Selin voitti painonnoston nuorten Suomen mestaruuden ylivoimaisella esityksellä Helsingissä.
Jutta Selin oli nuorten SM-lavalla täysin ylivoimainen. (Kuva: Kuva: Markku Inkeroinen)

Alle 23-vuotiaiden naisten sarjassa Selin tempaisi 90 kiloa ja työnsi 115 kiloa. Yhteistulos oli siis 205 kiloa. Toiseksi sijoittunut Alahärmän Kisan Viivi Lehtinen sai yhteistuloksen 146 kiloa. Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viestin Linnea Ristolainen oli kolmas yhteistuloksella 145 kiloa.

Kilpailut olivat Tampereen Pyrintöä edustavalle Selinille syksyn ensimmäisetä. Seuraavan kerran Selin nostaa kolmen viikon päästä Porissa ja lokakuussa vuorossa ovat Saksassa järjestettävät yleisen sarjan PM-kisat ja nuorten EM-kisat.

Syksyn päättää seurajoukkuekisat ja yleisen sarjan maailmanmestaruuskilpailut.