Pirkanmaan perhehoidon yksikkö etsii uusia perhehoitajia

Pirkanmaan perhehoidon yksikkö etsii uusia perhehoitajia Pirkanmaalta. Perhehoitajana voi toimia omassa tai hoidettavan kotona.
Pirkanmaan perhehoidon yksikkö järjestää perhehoitoa ikäihmisille, kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. (Kuvituskuva)

Perhehoitajiksi haluaville järjestetään ennakkovalmennus 27.9. – 29.11.2022. Hakuaika ennakkovalmennukseen päättyy 28.8.2022.

Tehtävä tarjoaa joustavia mahdollisuuksia: Perhehoitajana voi toimia omassa tai hoidettavan kotona. Perhehoito voi olla pitkäaikaista, jolloin hoidettava muuttaa pysyvästi perhehoitajan luo tai tilapäistä, jolloin perhehoidossa ollaan muutama päivä tai viikko.

Perhehoitaja solmii toimeksiantosopimuksen kunnan kanssa. Hänelle maksetaan hoitopalkkio ja  korvaus hoidosta aiheutuneista kustannuksista. Perhehoitajalta vaaditaan kiinnostusta ja soveltuvuutta tehtävään.

Pirkanmaan perhehoidon yksikkö järjestää perhehoitoa ikäihmisille, kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Lastensuojelun perhehoitoa yksikkö ei järjestä.

Lisätietoja ja hakulomakkeen saa Pirkanmaan perhehoidon yksiköstä.