Kaupungin kaavoittajat tavattavissa Karhen asukasillassa torstaina – Uusi osayleiskaava tuo muun muassa uusia tontteja

Ylöjärven kaupungin kaavoitusyksikkö järjestää avoimen asukasillan Karhen osayleiskaavasta torstaina 16.6.2022 kello 17–19 Karhen koululla osoitteessa Nopanperäntie 10, Karhe.

Asukastilaisuus järjestetään Karhen koululla. Vanha hirsikoulu saa tilalleen tuelvaisuudessa uuden koulurakennuksen.

Asukasillassa kaavoituksen edustajat esittelevät osayleiskaavan sisältöä ja tavoitteita ja heille voi esittää kysymyksiä.

Karhen osayleiskaavan valmistelu on käynnistetty uudelleen. Kaavasta valmistellaan uutta ehdotusta syksyksi 2022. Uusi osayleiskaava tietää Karhen alueelle muun muassa uusia vakituisen ja vapaa-ajan asumisen tontteja.

Osayleiskaavan ehdotusvaihe oli nähtävillä vuosien 2008–2009 taitteessa. Osayleiskaava-alueen maisema-, luonto- sekä kulttuurimaisema- ja rakennusselvityksiä päivitetään kevään ja kesän 2022 aikana. Selvitysten tueksi alueella tehdään maastokatselmuksia sekä kuvataan alueen rakennuskantaa.

Lue myös:

Karhelle kaavoitetaan uusia tontteja: ”Uskon, että Karhe kiinnostaa ominaispiirteidensä vuoksi niin vapaa-ajan kuin vakituisen asumispaikan asukkaita”

Valtuusto äänesti ja päätti rakennuttaa Karhelle uuden koulun – aiheesta kuultiin yli 40 puheenvuoroa – katso videotallenne tästä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?