Pöhäri tulee taas ja juhlii 30-vuotissyntymäpäiviään – Mukana Anssi Kela, Arttu Wiskari ja Hauli Bros

Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksikin kutsuttu Pöheikön Pölläys aloittaa Ylöjärven festarikesän juhlistaen samalla 30-vuotisjuhlavuottaan. Pöhäriä ei järjestetty viime kesänä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, mutta nyt festari villitsee taas.

Ylöjärven festarikesä käynnistyy rytinällä toukokuun viimeisenä viikonloppuna Räikänpuistossa. Järjestyksessään 30. Pöheikön Pölläystä vietetään sekä perjantaina 27. toukokuuta että lauantaina 28. toukokuuta.

Pöhäriä ei järjestetty viime kesänä lainkaan ja vuonna 2020 festari lähetettiin maksuttomana livestriiminä. Järjestäjien mielestä on helpottavaa, että festari järjestyy tänä vuonna. Koronatilanne on ollut hyvä ja tapahtumia on taas alettu järjestämään.

–Tuntuu hienolta järjestää taas, meille on tulossa eturivin artisteja. Talkoolaisetkin ovat innoissaan, että pääsee pitkästä aikaa järjestämään tapahtumia, kertoo Rantajätkien Mari Nyman.

Pöheikön Pölläys täyttää 30 vuotta. Se on hieno etappi Rantajätkien 40-vuotisen taipaleen aikana. Nymanin mukaan mitään synttäriohjelmaa ei ole varsinaisesti suunniteltu, mutta yllätyksiä saattaa tulla.

Pöheikön Pölläys keräsi teltan täyteen väkeä vuonna 2019. Liput myytiin loppuun hyvissä ajoin ja tunnelma aurinkoisella tapahtumapaikalla oli katossa. (Arkistokuva: Rantajätkät)

Pöheikön lavalle nousevat Anssi Kela ja Arttu Wiskari

Perjantaina lavalle nousee Pöheikön Pölläykseen palaava Anssi Kela.

Lauantaina Pöheikön lavalle nousee festareilla ensimmäistä kertaa esiintyvä Arttu Wiskari. Hauli Bros esiintyy sekä lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuma on K-18. Portit avautuvat molempina päivinä kello 19. Anssi Kela aloittaa perjantaina kello 22.30 ja Arttu Wiskari lauantaina kello 22.30. Yksittäisten päivälippujen lisäksi tälläkin kertaa on myynnissä kahden päivän festarilippu.

Pöheikön Pölläyksen lavan valloittava Anssi Kela voitti rockin Suomen mestaruuden vuonna 1993 silloisen yhtyeensä Pekka ja Susi kanssa. (Kuva: Rami Saaristo)

 

Esiintyjät ja aikataulu

PERJANTAI 27.5.

19.00 OVET AUKI
19.30 PETER JOUKAINEN DUO
20.15 HAULI BROS
21.30 PETER JOUKAINEN DUO
22.30 ANSSI KELA
01.00 OVET KIINNI

LAUANTAI 28.5.

19.00 OVET AUKI
19.30 PETER JOUKAINEN DUO
20.15 HAULI BROS
21.30 PETER JOUKAINEN DUO
22.30 ARTTU WISKARI
01.00 OVET KIINNI