Ylöjärven Ryhdin D10-tyttöjen joukkue nauttii lentopallosta ja menestyy

Ylöjärven Ryhdin vuonna 2010 syntyneiden tyttöjen joukkue on pelannut tämän lentopallokauden neljän joukkueen ja 18 tytön voimin.

Mukana on myös kolme vuonna 2011 syntynyttä tyttöä. Joukkueessa on tyttöjen kesken hyvä, innostunut meininki ja treeniaktiivisuus on korkealla.

Ylöjärven Ryhdin Punaiset voittivat D-tiikerisarjan. Kuvassa vasemmalta Ellen Taivio, Meea Lähteenmäki, Anni Borenius ja Ella Koivunen. Edessä valmentaja Kari Lehtola.

Tänä keväänä joukkue pääsi muutaman koronavuoden jälkeen pelaamaan kauden loppuun asti ja kausi huipentuikin D-tyttöjen tiikerisarjan finaalipeleihin viime viikonloppuna. Ryhdin joukkueet (Punaiset, Mustat, Valkoiset, Keltaiset) nappasivat 36 joukkueen sarjassa sijoitukset 1., 7., 18. ja 26.

Joukkueista Punaiset ja Mustat pelasivat A-finaalissa. Punaiset etenivät koko turnauksen tappioitta ja saavuttivat upeasti sarjan mestaruuden.

Joukkueissa kauden aikana ovat pelanneet Aino Airaksinen, Anni Borenius, Aada Ilomäki, Iina Johansson, Elsa Kariniemi, Ilona Katila, Ella Koivunen, Olivia Kuivamäki, Olivia Lehtola, Meea Lähteenmäki, Moona Manner, Olivia Nigmann, Netta Partanen, Ellen Rainio, Sara Sorjonen, Ellen Taivio, Siiri Tuominen ja Ellen Vehkakoski