Siltatien koulun rehtori on valittu: Tapio Ala-Rautalahti aloittaa tehtävässä lokakuussa

Kasvatustieteiden maisteri Tapio Ala-Rautalahti on valittu Ylöjärven Siltatien yhtenäiskoulun rehtoriksi.
Siltatien koulu valmistuu kesällä 2023. Koulun rehtori aloittaa työssään 3.10.2022. (Havainnekuva: Raami Arkkitehdit Oy ja H&M Arkkitehdit Oy)

Ylöjärven kaupunki tiedottaa, että Siltatien koulun rehtoriksi on valittu Tapio Ala-Rautalahti, joka toimii tällä hetkellä Ikaalisten kaupungin sivistysjohtajana.

Ala-Rautalahti aloittaa tehtävässään 3.10.2022. Siltatien koulua rakennetaan parhaillaan ja se valmistuu kesällä 2023.

Tapio Ala-Rautalahdella on sekä luokanopettajan että liikunnan aineenopettajan kelpoisuus. Johtamiskokemusta hänellä on sivistysjohtajan, rehtorin ja vararehtorin tehtävistä.

Siltatien yhtenäiskoulun rehtorin paikkaa haki määräaikaan 14.3.2022 mennessä 18 hakijaa, joista kuusi kutsuttiin haastatteluun.

Uuden, vielä rakenteille olevan koulun rehtorilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan toimintaympäristöön ja -kulttuuriin.

Lukuvuonna 2023-2024 Siltatien koulussa aloittaa alakoulun kolme ensimmäistä vuosiluokkaa, esiopetus sekä vaativan erityisen tuen oppilaat. Koulu laajenee vuosittain niin, että vuonna 2027 elokuussa koulussa opiskelee esioppilaiden ja vaativan erityisen tuen oppilaiden lisäksi vuosiluokat 1–9. Täydessä mitassaan koulussa on 700–800 oppilasta.