Katso tästä Ylöjärven kaupungin johtokolmikon kyselytunti – Monta ajankohtaista aihetta ja vastauksia kaupunkilaisten kysymyksiin

Ylöjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska sekä kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen keskustelivat ajankohtaisista asioista ja vastasivat ylöjärveläisten lähettämiin kysymyksiin.

Juho Ojares osallistui keskusteluun etäyhteydellä koronatartunnan vuoksi. Metsäkylän koulun auditoriossa kuvattua keskustelua johti Pirmedioiden ja Ylöjärven Uutisten tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala.

Ensimmäisenä keskustelussa nousi esiin Ukrainan sota. Käsittelyssä olivat lisäksi muun muassa Pirkanmaan hyvinvointialue, kaupungin talous, asuminen, rakentaminen ja kaupungin kasvu, raitiotie ja junaliikenne sekä liikunta ja vapaa-aika.

Keskustelutilaisuus järjestettiin Ylöjärven Uutisten ja Ylöjärven kaupungin yhteistyönä. Seuraava keskustelutilaisuus järjestetään vielä ennen kesälomakauden alkua.

KATSO KESKUSTELUTILAISUUS TÄSTÄ

e

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?