Tällaista uutuutta ylöjärveläisnuoret ovat toivoneet ja nyt sellainen saadaan Kauraslammen koululle – hintalappu yli 50 000 euroa

Kauraslammen koulun kentälle nousee parkourpuisto, jollaisille riittää nykypäivänä kysyntää, kertoo kaupungin työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpää.
Tältä Kauraslammen koulun kentälle tuleva parkourpuisto näyttää. (Havainnekuva: Ylöjärven kaupunki)

Kaupunki on tilannut Kauraslammen koululle odotetun uutuuden, jollaista ei muualla Ylöjärvellä vielä ole. Kyseessä on parkourpuisto, joka rakennetaan kesän aikana koulun kentälle. Puisto mahdollistaa lasten ja nuorten monipuolisen liikkumisen niin välitunneilla, liikuntatunneilla kuin vapaa-ajallakin.

– Nuoret ovat sellaista kovasti kyselleet. Rata on tilattu ja suunnitelman mukaan siitä tulee aika hieno. Puisto rakennetaan kesällä samalle kenttäalueelle, jossa on jo monitoimikenttää ja muuta. Pallon potkimiselle jää kyllä edelleen tilaa, työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpää kertoo.

Parkourpuiston kustannusarvio on noin 57 000 euroa. Kaupunki käyttää puiston hankintaan liikuntahankkeisiin suunnattuja perintövaroja, joita se on saanut ylöjärveläisten kuolinpesistä.

Lue myös:

Kaupunki sai kuolleelta ylöjärveläiseltä yli 250 000 euroa perintöä, joka käytetään liikuntaan – Tulossa parkourpuisto, suunnitteilla kuntoportaat

Siltatielle liikuntakenttiä 1,8 miljoonalla eurolla

Haluatko kokeilla lumikenkäilyä tai hula-hulaa? – Liikuntavälineitä voi nyt lainata Ylöjärven kirjastoista