Kaupunki hakee uusia toimijoita koululaisten harrastuskerhoihin: Kysyntää olisi ainakin metsästysohjaajalle ja frisbeegolfaajalle

Ylöjärvellä jo pari lukukautta pyörineeseen Harrastamisen Ylöjärven malliin haetaan uusia toimijoita, jotka ovat kiinnostuneita vetämään koululaisille maksuttomia harrastuskerhoja. Hanketta rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Ylöjärven kaupunki.

Yläkoululaisille on vedetty Ylöjärvellä mm. drone- ja mekaniikkakerhoa drone-expertti Jani Hirvisen opissa.

Ylöjärven kaupunki on mukana harrastamisen Suomen mallissa lukuvuonna 2021-2022 ja nyt kaupunki hakee hankkeelle jatkoavustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä lukuvuodelle 2022-2023. Tavoitteena on, että Ylöjärvi rakentaa valtakunnallisen mallin pohjalta omaa toimintatapaansa, Ylöjärven mallia.

Harrastamisen Ylöjärven mallin periaatteena on järjestää erilaisia harrastuksia 1.-9.-luokkalaisten koulupäivien yhteydessä (koulupäivää ennen, keskellä tai heti sen jälkeen). Harrastukset ovat koululaisille maksuttomia ja ne toteutetaan yhteistyökumppaneiden avulla.

Tällä hetkellä kaupunki hakee harrastusten toteuttamiseen paikallisia tai alueellisia toimijoita ensi kouluvuodeksi. Uusia toimijoita  etsitään erityisesti muotipiirtämisessä, suunnistuksessa, jalkapallossa tai futsalissa, frisbeegolfissa ja metsästyksessä.

Kiinnostuneita toimijoita pyydetään jättämään tarjouksensa harrastusten ohjaamisesta  24.2.2022 mennessä. Lisätiedot Harrastamisen Ylöjärven mallista ja tarjouslomakkeen löydät täältä.

Lue myös: ”Jos olet teknisesti orientoitunut ja kiinnostunut alasta, sinulla on varma työpaikka tulevaisuudessa” – Yläkoululaiset suunnittelevat ja rakentavat mekaniikkaa ja elektroniikkaa drone-expertti Jani Hirvisen opissa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?