Konsta Uuttera ja Sanni Lento piiriottelun voittoihin Kuortaneella

Ylöjärveläiset yleisurheilijat virittelivät menestyksekkäästi kuntoaan ensi viikonvaihteen SM-kilpailuja varten alle 17-
vuotiaiden piiriottelussa Kuortaneella.
Mutalalainen Konsta Uuttera voitti 800 metrin kilvan Kuortaneella ylivoimaisesti. (Arkistokuva)

Tampereen Pyrintöä edustava mutalalainen Konsta Uuttera hallitsi odotetun ylivoimaisesti 800 metrin kilpaa. Kello
pysähtyi voittoaikaan 2.00,60, josta Turun Urheiluliiton Riku Uusitalo jäi 4,37 sekuntia.

Pyrinnön siivikkalalainen Sanni Lento pomppi kolmiloikkaa peräti 3,5 sekuntimetrin myötäisessä 12,16 ja nappasi voiton
51 sentin erolla Vaasan Vasaman Ella Kärkeen.

Sekä Konsta että Sanni ovat lajiensa voittajaehdokkaita Hyvinkään SM-kilpailuissa. Lisäksi Konsta juoksee joko 200 tai
1500 metriä ja Sanni hyppää pituutta, jossa hän ponnisti Kuortaneella kuutoseksi tuloksella 523.

Iida Kujanpää ylsi Kuortaneella kauden parhaimpaan tulokseensa. (Arkistokuva: Hannu Kujanpää)

Iida Kujanpäälle kauden paras tulos, Oona Lento paransi ennätystään

Iida Kujanpää ylitti seipäässä kauden parhaansa 305 sijoittuen kolmanneksi 45 senttiä voittotuloksesta. Satasella Iida
juoksi ennätyksekseen 13,00 sijoittuen seitsemänneksi.

Oona Lento paransi suoranmitan ennätyksensä 13,19:ään päätyen kahdeksanneksi ja aitoi saman matkan 14,78
sekunnissa ollen viides. Sanni Lento aloitti ja Iida Kujanpää ankkuroi Hämeen pikaviestissä neljänneksi ajalla 49,69.

Miro Mäkinen mukana voitokkaassa viestijoukkueessa

Ylöjärven Urheilijoiden Miro Mäkinen juoksi 100 metrin kolmoseksi jäätyään ajallaan 11,45 vain 0,02 sekunnin päähän
ennätyksestään. Voittaja, Porin Yleisurheilijoiden Niklas Viikisalo viiletti peräti 11,97, mutta kakkossijasta Miro jäi vain
sadasosan.

Miro heitti keihään viitoseksi tuloksella 43,81, jolla hänen kesäkuinen ennätyksensä parani 2,58 metriä. Lisäksi Miro
juoksi kakkososuuden Hämeen voitokkaassa 4×100 metrin voittajajoukkueessa, jonka ajasta 44,01 Varsinais-Suomi jäi
peräti 1,92 sekuntia.

Menestystä myös konkaripuolelta

Pyrinnön Eelis Harjunmaa hyppäsi kolmiloikkaa 11,77, joka riitti kuutossijaan.

Ylöjärveläismenestystä tuli myös konkaripuolelta, kun Pyrintöä nykyisin edustava Teppo Syrjälä voitti Mikkelissä
Aikuisurheiluliiton mestaruudet niin 1500 metrillä kuin 3000 metrin esteissä. SM-kullat 45-vuotiaissa irtosivat ajoin