KuruFest tarjoilee klassisen musiikin huippuja kesäkuussa – Konsertit Kurun ja Ylöjärven kirkoissa

15. juhlavuottaan viettävä KuruFest järjestetään 11.-12.6.2021.
KuruFestin perinteisiä konsertteja Parkkuun Seuratalolla ei tänä vuonna järjestetä.

Järjestyksessään jo 15. kamarimusiikkifestivaali KuruFest toteutetaan kahtena kirkkokonserttina 11.-12.6. kesäkuuta. Avajaiskonsertti järjestetään Kurun kirkossa perjantaina 11.6. klo 19. Lauantaikonsertti järjestetään Ylöjärven kirkossa 12.6. klo 19.

Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta lippu.fi. Konsertin hinta on 10 € + palvelumaksu. Konsertteihin on rajattu yleisökapasiteetti.

Perjantain avajaiskonsertti Kurun kirkossa

KuruFest kokoaa yhteen joukon muusikoita Suomen klassisen musiikin huipulta. Vuonna 2021 KuruFestissä esiintyvät viulistit Petri Aarnio, Iidamari Ahonen, Ville Koponen, Elina Lehto sekä alttoviulussa Jakob Dingstad ja Atso Lehto. Sellisteinä ovat Oona Koivukangas, Tuomas Lehto ja Anna Westerlund. Pianoa soittavat Heini Lehto ja Salla Pynssi. Huilussa kuullaan Niamh McKennaa.

Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Tuomas Lehto.

Avajaiskonsertin ohjelma koostuu Antonín Dvorákin, Zoltán Kodályn, Reinhold Glièren ja Johannes Brahmsin sävellyksistä. Avajaiskonsertin koko ohjelma on nähtävissä Ylöjärven kaupungin tapahtumakalenterista. 

Lauantaikonsertin ohjelmassa on Luigi Boccherinin, Felix Mendelssohnin ja Ernó Dohnányin teoksia. Lauantaikonsertin koko ohjelma on katsottavissa täällä.

KuruFestin perinteisiä konsertteja Parkkuun Seuratalolla ei tänä vuonna järjestetä. Tapahtuma järjestetään yleisön, esiintyjien ja työntekijöiden turvallisuudesta huolehtien. Seuratalon pienessä salissa ei olisi voitu taata tarvittavia turvavälejä tai yleisöä olisi voitu ottaa konserttiin vain erittäin rajallinen määrä.