Ella Huhtanen sai kenties kesän 2021 kiinnostavimman työpaikan Ylöjärveltä – ”Olen niin innoissani kesäretkeilijän tehtävästä”

Ylöjärven kaupunki valitsi tulevan kesän kesäretkeilijäkseen  seikkailuhenkisen valokuvaajan, Ella Huhtasen, 26.

Ella Huhtanen retkeilee ympäri Ylöjärveä ja viestii kaupungin kanavilla kolme kuukautta touko-elokuussa 2021. (Kuva: Santeri Stenvall)

Intohimoinen retkeilijä ja valokuvaaja. Seikkailijaluonne, jolla on kyky nähdä kauneus ympärillään. Näin kuvailee itseään Ella Huhtanen, Ylöjärven kesäretkeilijä 2021.

Ylöjärven kaupunki ja kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy hakivat 8.-26. helmikuuta viestintätaitoista retkeilijää tämän vuoden kesäksi. 26-vuotias Ella Huhtanen valikoitui tehtävään 235 hakijan ja kahdeksan haastatteluun kutsutun joukosta.

– Olen niin innoissani kesäretkeilijän tehtävästä. Rakastan sekä luonnossa liikkumista että valokuvausta, ja on hienoa päästä yhdistämään nämä aivan erityisellä tavalla. Odotan jo kesää ja sitä, että pääsen tutustumaan Ylöjärveen ja ylöjärveläisiin. Haluan välittää hyvää mieltä ja retkeilyideoita kaikille – paikallisille ja niille, joille Ylöjärvi ei ole entuudestaan tuttu.

Muutkin kunnat innostuneet Ylöjärven kaupungin ideasta

Ella Huhtanen opiskelee Tampereen yliopistossa logopediaa ja tekee opintojen ohessa töitä valokuvaajana.

Kesäretkeilijä aloittaa kolmen kuukauden työpestinsä toukokuun aikana. Hänen tehtävänään on tutustua Ylöjärven luonto- ja matkailukohteisiin sekä kertoa niistä kaupungin viestintäkanavissa, etenkin sosiaalisessa mediassa.

– Kyse on aivan uudesta työnkuvasta, josta ei ole aiempaa kokemusta. Olemme saaneet kesäretkeilijästä paljon myönteistä palautetta myös muilta kunnilta ja sanoneet kysyjille, että ideaa saa lainata, tottakai, kannustavat viestintäpäällikkö Tiina Helminen ja asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?