Yli kahdeksankymppisten koronarokotukset menevät tauolle heti ensimmäisen viikon jälkeen – rokotetehtaalla toimitusvaikeuksia

Ylöjärven kaupunki tiedotti viime viikolla, että se aloittaaa yli 80-vuotiaiden koronarokotukset tiistaina 26.1. Rokotteissa on kuitenkin ilmennyt toimitusvaikeuksia, minkä vuoksi rokotukset jäävät kolmen viikon tauolle heti tämän viikon jälkeen.

Ylöjärven kaupungin mukaan seuraavat rokotusajat ovat varattavissa viikolle 8.

Yli kahdeksankymppisistä koronarokotteen saavat Ylöjärvellä nyt vain he, jotka ehtivät varata rokotusajan tälle viikolle eli viikolle 4. Tämän jälkeen koronarokotukset joutuvat tauolle rokotteen saatavuusongelmien vuoksi.

Ylöjärven kaupungin mukaan seuraavat rokotusajat ovat varattavissa viikolle 8.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri kertoi aiemmin, että se on on saanut tällä viikolla ennakoitua vähemmän Pfizerin-Biontechin koronarokotetta. Toimituserien pienentyminen johtuu Pfizerin Euroopan tehtaan toimitusvaikeuksista. Rokotemäärän vähäisyyden vuoksi kuntien aloittamat ikäryhmään perustuvat rokotukset on hetkellisesti keskeytettävä.

Lue myös:

Rokotteiden saannissa vaikeuksia: Ikäryhmään perustuvat koronarokotukset on hetkellisesti keskeytettävä Pirkanmaalla

Koronarokotukset: Yli 80-vuotiaita aletaan rokottaa terveyskeskuksessa – Kurun ja Viljakkalan rokotuspäivistä tiedotetaan erikseen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?