Uimahalli avautuu ohjatuille ryhmille, mutta pysyy suljettuna yleisöltä

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi kokouksessaan tiistaina 12.1.2021, että uimahallit voidaan avata alle 20-vuotiaille ohjatun toiminnan piirissä oleville lapsille ja nuorille, eläkeikäisille (eläkeläiskortillisille) sekä kaiken ikäisille lääkinnällisen kuntoutuksen piirissä oleville asiakkaille erikseen määriteltyinä aikoina.
Ällistyttävä ralli, syysloma, nuorisopalvelut, Ylöjärven nuorisopalvelut

Uimahalli on edelleen suljettu yleisöltä. Viikonloppuisin uimahalli on suljettu kaikelta toiminnalta.

Ylöjärven uimahallin toiminta on jaettu käyttäjäryhmien mukaan eri kellonaikoihin, mikä mahdollistaa voimassaolevien turvasuositusten noudattamisen.

Uimahallissa on muistettava noudattaa turvavälejä kaikissa tiloissa, vahvan suosituksen mukaisesti käytettävä maskia yleisissä tiloissa sekä pukuhuoneissa ja muistettava noudattaa hyvää käsihygieniaa. Muistutamme myös, että pienimmissäkin flunssan oireissa tulee jäädä kotiin.

Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta on mahdollista kaikissa sisäliikuntatiloissa, mukaan lukien koulujen uimaopetus. Lasten ja nuorten sisäliikuntaryhmät toteutetaan korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä.

Ylöjärven uimahallin ohjattu toiminta:

  • Eläkeläiset (eläkeläiskortti) voivat uida hallissa 19.1.2021 alkaen tiistaina, torstaina ja perjantaina aamuisin: kassa on auki klo 6-8, allasaika on klo 6-7.30. Uimahallin kuntosali ei ole käytettävissä.
  • Arkipäivisin Ylöjärven uimahallissa on koululaisuinteja klo 8-14 ja alle 20-vuotiaiden seuratoimintaa klo 14-20.30.
  • Lääkinnällistä kuntoutusta tarvitsevat asiakkaat voivat varata uintiajan erikseen: vastaava liikunnanohjaaja Minna Vigren, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.
  • Erityisliikunnan uimakouluryhmien sekä eläkeläisten liikuntaryhmien aloitusta siirretään ja niiden aikatauluista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
  • Uimahalli on edelleen suljettu yleisöltä. Viikonloppuisin uimahalli on suljettu kaikelta toiminnalta.
  • Uimahallin saunat eivät ole uimareiden käytettävissä.

Lue myös: Ensi viikosta lähtien kirjastoista pääsee lainaamaan jälleen itse – ”Kirjastosaliin pääsee hyllyille, mutta toivomme, että asiakkaat valitsevat ja lainaavat aineiston nopeasti”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?