Anonyymi kysely kiusaamisesta Ylöjärvellä: Onko lapsesi kokenut henkistä tai fyysistä väkivaltaa koulussa tai vapaa-ajalla, miten tähän on puututtu?

Anonyymissä kyselyssä voit kertoa omista tai lapsesi kiusaamiskokemuksista Ylöjärvellä.

Kyselyssä pääset kertomaan, onko kiusaamista tehty esimerkiksi somepalvelujen kautta.

Suomalaisia on kuohuttanut viime viikolla tapahtunut väkivallanteko, jossa kuudesluokkalainen pahoinpideltiin tajuttomaksi oman koulunsa välitunnilla Vantaalla. Pahoinpitely myös kuvattiin somepalvelu Snapchattiin.

Tämän jälkeen koululaisten keskuudessa tapahtuva kiusaaminen ja väkivalta on noussut jälleen puheenaiheeksi, ja kouluja on vaadittu ryhtymään toimenpiteisiin.

Mutta millainen tilanne Ylöjärvellä on? Alla olevassa kyselyssä voit  kertoa nimettömästi omista tai lapsesi kiusaamis – ja väkivaltakokemuksista koulussa tai vapaa-ajalla.

Voit kertoa kommentissasi, miten kiusaaminen tai väkivalta on näkynyt  (onko tekoja esim. kuvattu someen?) ja miten se on lapseen vaikuttanut. Voit lisäksi kertoa, missä koulussa tätä on tapahtunut ja miten tekoja on käsitelty koulun, kodin ja viranomaisten toimesta.

Kyselyn vastaukset näkyvät vain Ylöjärven Uutisten toimitukselle, mutta niitä voidaan käyttää osana koulukiusaamiseen liittyvää juttua. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, mikäli toivot toimituksen yhteydenottoa.

Jätä yhteystietosi, jos olisit valmis haastateltavaksi. Toimitus saattaa ottaa sinuun yhteyttä.

Jos haluat vastata nimettömänä, voit jättää yhteystietokentät tyhjiksi.
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?