Siivikkalassa peräkonttikirppistellään lauantaina – myyntipaikka maksuton, juoksutapahtuma alkaa klo 12

Siivikkalan peräkonttikirppis järjestetään lauantaina 19.9. klo 11 alakoulun kentällä.
Peräkonttikirppis järjestetään Siivikkalan koulun kentällä.

Myyntipaikat ovat maksuttomia eikä niitä tarvitse varata etukäteen. Myyjiä pyydetään saapumaan paikalle klo 10.30 alkaen. Varsinainen tapahtuma alkaa klo 11. Peräkonttikirppiksellä on myös buffet ja arpajaiset.

Koululta starttaa myös Siivikkalan kierros -juoksutapahtuma, jonne voi ilmoittautua klo 11 alkaen, osallistumismaksu on 10 euroa. Matkan pituus on 7,5 kilometriä asfalttireittiä ja kisa alkaa klo 12. Juostavat matkat ovat:

  • Miehet, miehet 50 v.
  • miehet 60 v.
  • naiset,
  • naiset/miehet 17 v.
  • kuntosarja,
  • 1000 m pojat/tytöt 9-13 v.