Ylöjärven kaupunginvaltuusto etäkokoustaa maanantaina – Kokousta on mahdollista mennä katsomaan valtuustosalin valkokankaalta

Ylöjärven kaupunginvaltuusto kokoontuu ensimmäistä kertaa sähköiseen kokoukseen maanantaina 8. kesäkuuta kello 17. Valtuutetut osallistuvat kokoukseen etäyhteyden avulla Teams-sovelluksessa, kertoo Ylöjärven kaupunki.
Yleisö voi seurata kokousta valtuustosalin valkokankaalta kaupungintalolla (Kuruntie 14 D). (Kuva: Jani Saarenpää)

Kokouksessa käsitellään muun muassa Ylöjärven Hinku-tiekarttaa eli toimia, joiden avulla Ylöjärvi pyrkii osaltaan hillitsemään ilmastonmuutosta ja saavuttamaan Hinku-kunnan päästövähennystavoitteet.

Asialistalla on myös kaavahankkeita, yritystontin ja metsäalueen myynti sekä osallistuminen Suomi Rata Oy:hyn. Lisäksi esityslistalla on useita vuosittaisia raportteja: kaupungin arviointikertomus, tilinpäätös ja henkilöstökertomus sekä raportti kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista.

Yleisö voi seurata kokousta valtuustosalin valkokankaalta kaupungintalolla (Kuruntie 14 D). Paikan päällä on noudatettava normaaleja koronavirustilanteen edellyttämiä varotoimia eli turvavälejä sekä käsi- ja yskimishygieniaa. Hengitystietulehduksen oireista kärsivät eivät voi tulla seuraamaan kokousta.

Ylöjärven kaupunginhallitus ja monet lautakunnat ovat jo kokoontuneet sähköisesti. Kaupunginvaltuuston infotilaisuus pidettiin etänä Teamsin kautta torstaina 4. kesäkuuta.