Sisäliikuntapaikat avautuvat tänään Ylöjärvellä – uimahalli avautuu yleisölle vasta elokuussa

Ylöjärven kaupunki avaa sisäliikuntapaikkansa 1.6. pari kuukautta kestäneen koronasulun jälkeen.

Maanantaina 1. kesäkuuta aukeavat esimerkiksi kuntosalit. Urheilutalon punttisali, Viljakkalan paloaseman ja Kurun kuntosalit ovat normaalisti käytettävissä. Viljakkalan uusi kuntosali yhtenäiskoululla aukaistaan elokuussa.

Myös koulujen liikuntasalit, urheilutalin palloilusalit ja Viljakkalan Vilske aukenevat maanantaina. Tilat ovat tavalliseen tapaan vuokraajien käytössä.

Ylöjärven uimahalli ei avaudu yleisölle enää kesäkuussa, vaan harjoituksia järjestetään mm. uimaseuroille, erityisryhmille ja liikuntapalveluiden halliuimakouluille. Heinäkuussa halli on kokonaan suljettu, mutta aukeaa yleisölle jälleen maanantaina 2. elokuuta klo 14.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?